Technologisch vraagstuk? Mevi brainstormt ter plekke op de precisiebeurs!

11-07-2016

Mevi_Precisiebeurs_inzetje.jpgHELMOND, 4 november 2016 – Op woensdag 16 en donderdag 17 november vindt de zestiende editie van de Precisiebeurs plaats. Uiteraard is Mevi aanwezig. Sterker nog, we gaan op de Precisiebeurs aan de slag met technologische vraagstukken. Aan alle bezoekers de oproep om ons ter plekke uit te dagen met hun technologische vraagstukken! Whatever the challenge, we will build it.

Wie met een technologisch vraagstuk zit, krijgt tijdens de Precisiebeurs de kans om te ontdekken uit welk hout Mevi is gesneden. Onze vakmensen brainstormen daar namelijk ter plekke en dus onvoorbereid over oplossingen voor dat vraagstuk. Wij bijten ons graag vast in de uitdagingen die ons worden voorgelegd. Bezoekers krijgen op deze manier niet alleen inzicht in onze parate kennis en praktijkgerichte ervaring, maar ook in onze oplossingsgerichte creativiteit. Niet voor niets is ons motto ‘whatever the challenge, we will build it’.

Precisiebeurs 2016

In de afgelopen zestien jaar is de Precisiebeurs uitgegroeid tot niet alleen dé vakbeurs voor precisietechnologie, maar ook tot het trefpunt in zijn vakgebied. Het doel van de Precisiebeurs is om kennis en innovaties binnen de precisietechnologie voor het voetlicht te plaatsen van de circa vierduizend bezoekers. Daarbij kan het gaan om tal van onderwerpen, van fijnmechanica tot motion control.

Precisiebeurs, 16 en 17 november

NH Conference Centre Koningshof
Entree Beneluxhal
Locht 117
5504 RM Veldhoven

Bezoek ons op stand 128!

www.precisiebeurs.nl