Primeur Mevi Group op Dutch Technology Week groot succes

26-06-2014

DTW2.jpg

De derde Dutch Technology Week, die plaatsvond van 18 tot en met 24 mei jongstleden onder de noemer Week of Wonders, was een daverend succes. In zeven dagen tijd bezochten ruim 34.000 belangstellenden één of meerdere van de ruim veertig evenementen in de Brainport Regio Eindhoven. Een absoluut hoogtepunt was de High Tech Ontdekkingsroute op zaterdag 24 mei, die liefst 19.000 bezoekers trok. Ook Mevi was van de partij. En dat was voor het eerst.

“De primeur was direct een knaller”, zegt Mevi-accountmanager Frans Dirks. “We mochten ons verheugen op liefst 1.200 bezoekers bij onze stand bij AAE in Helmond, het bedrijf waarmee we samen een mooi programma voor die dag hadden opgezet. En dat bezoekersaantal overtrof onze stoutste verwachtingen. We hadden ons speciaal op de jeugd gericht en dat sloeg aan. Veel gezinnen met kinderen die niet alleen vol belangstelling naar het gebodene kwamen kijken, maar die ook nog eens lang in het bedrijf bleven hangen, soms wel anderhalf uur. De reacties op het programma waren zonder uitzondering enthousiast. Zo namen twee door ons zelf gebouwde robotjes het tegen elkaar op en hadden we een eerstejaars student Mechatronica een computergestuurde Lego robot laten bouwen. Al met al denk ik dat we als Mevi een prachtig visitekaartje hebben afgegeven.”

Ook zakelijk gezien wierp de deelname aan de Dutch Technology Week zijn vruchten af voor Mevi. Dirks: “Er was veel belangstelling van potentiële stagiairs. Bovendien hebben we veel contacten kunnen leggen met andere bedrijven. Het was een ideaal netwerkplatform. En daarbij is het natuurlijk een schitterende manier om je enthousiasme voor techniek te delen met anderen; het bedrijfsleven, maar ook de overheid, het onderwijs en investeerders. In 2015 zijn we er beslist weer bij!”