Precisiebeurs 2015

09-11-2015

Kom brainstormen voor een oplossing

Technisch vraagstuk? Kom maar op!

Bij Mevi denken we graag met u mee over uw technische vraagstuk om tot de perfecte oplossing te komen. Met onze creativiteit, flexibiliteit en kennis op het gebied van engineering, machinebouw, productie en testing gaat het zeker lukken. Op 18 en 19 november kunt u met ons proactief aan de slag. Dus kom met uw technisch vraagstuk naar standnummer .... en we gaan ter plekke een oplossing bedenken. En mocht het wat meer voeten in de aarde hebben, dan gaan we op een ander tijdstip gewoon verder. Daar kunt u op vertrouwen.

Mevi op de precisiebeurs

Ook dit jaar staat Mevi weer op hét trefpunt voor precisietechnologie. De beurs inspireert u met nieuwe technologieën en technologische oplossingen over onder andere meten, micro-bewerken en motion control. Er worden presentaties gegeven door grote spelers als Big Sciences, CERN en ITER en het is natuurlijk een mooie ontmoetingsplek om bekenden te spreken of juist nieuwe contacten op te doen. Daar mogen wij en u niet ontbreken, toch? We zien u graag. Problemen oplossen anno 2015 De precisiebeurs staat onder andere voor innovatie. Om niet achter te blijven introduceren we het brainstormen anno 2015. In onze brainstormstand gaan we met u geheel in stijl aan de slag met een digiboard. Boordevol nieuwe technologiën, slimme oplossingen en interessante cases. En als u bij ons klant bent hebben we ook nog iets moois in de pijplijn. PS: Vergeet niet uw technische vraagstuk mee te nemen!

Problemen oplossen anno 2015

De precisiebeurs staat onder andere voor innovatie. Om niet achter te blijven introduceren we het brainstormen anno 2015. In onze brainstormstand gaan we met u geheel in stijl aan de slag met een digiboard. Boordevol nieuwe technologiën, slimme oplossingen en interessante cases. En als u bij ons klant bent hebben we ook nog iets moois in de pijplijn.

 

PS: Vergeet niet uw technische vraagstuk mee te nemen!