Dutch Technology Week 2016: armpje drukken met Mevi

04-05-2016

Logo_DTW.pngHELMOND, 4 mei 2016 – Van maandag 23 tot en met zaterdag 28 mei vindt de vijfde editie van de Dutch Technology Week plaats. Ook Mevi is aanwezig! Tijdens de High Tech Ontdekkingsroute in Helmond op zaterdag 28 mei om precies te zijn.

 

 

Kinderen (en ouders) zijn van harte welkom om te komen armpje drukken tegen ons armpjedrukapparaat. Of met behulp van vacuüm een spekkie te laten groeien tot hij tien keer groter is.

Vacuüm is een interessant fenomeen. Tijdens de High Tech Ontdekkingsroute laat Mevi zien hoe je water ermee aan kook brengt. Hoe je een spekkie tot wel tien keer vergroot. Maar ook hoe loodzware Maagdenburger halve bollen door niets anders dan vacuüm onwrikbaar aan elkaar bevestigd worden. Bovendien zijn alle krachtpatsers van harte uitgenodigd om het op te nemen tegen ons armpjedrukapparaat. Stuk voor stuk sterke staaltjes technologie die Mevi graag laat zien.

Dutch Technology Week 2016

Brainport Regio Eindhoven brengt de opvallendste, verbazingwekkendste en meest vooruitstrevende technologieverhalen samen en koppelt tegelijk bedrijven, overheden en onderwijs in de technologie aan elkaar. Doel is om iedereen te laten ervaren hoe kansrijk en uitdagend het is om mee te werken aan uitvindingen die de wereld veranderen. De High Tech Ontdekkingsroute is een onderdeel van het programma van de Dutch Technology Week 2016.

High Tech Ontdekkingsroute, 28 mei
Hotspot High Tech Helmond - De Peel
Grasbeemd 2
5705 DG Helmond
 

www.dutchtechnologyweek.com
www.dutchtechnologyweek.com/nl/hotspot-high-tech-helmond-de-peel