Modulebouw in cleanroom

Assembleren in een cleanroom, kunnen jullie dat?
Grade 4 t/m Grade 1 … clean enough?
De uitdaging van ASML

Vraag van de opdrachtgever

We zoeken een partij die voor ons in een cleanroom producten kan assembleren tot modules die toegepast worden in de semi-conductor industrie. Met extreem hoge eisen ten aanzien van reinheid. Kunnen jullie dat?

Onze uitdaging

We beschikken over een eigen ISO 7 cleanroom waar we zeer schone producten volgens strenge procedures kunnen verwerken. De uitdaging is echter om aan de wel zeer strenge normen Grade 4 tot en met Grade 1 te voldoen.

Onze oplossing

In onze fabriek produceren we producten exact volgens de aangegeven richtlijnen. Vervolgens assembleren we deze in onze ISO 7 cleanroom,  volgens zeer gedetailleerde werkinstructies. Daarbij maken we gebruik van FLOW-kasten om ieder risico op vervuiling uit te sluiten.

Het cleanen van producten Grade 4 en Grade 3 kunnen we zelf of in samenwerking met een gespecialiseerde partner in de regio. Voor de allerstrengste normen Grade 2 en Grade 1, doen we een beroep op een specialistische partij in Schotland. Uiteindelijk ondergaan alle samenstellingen een intensieve eindcontrole op achtergebleven partikels door middel van UV-licht.

Terug naar overzicht